Palvelut

KASVOHOIDOT

Avoin Kasvohoitoaika

Voit varata tämän avoimen kasvohoitoajan kun et ole varma mikä hoito sopisi ihollesi. Hoidon alussa tarkastan ihosi kunnon ja keskustelemme yhdessä mikä hoito olisi paras tähän hetkeen. Tehdystä hoidosta peritään hinnaston mukainen hinta.

Varaa aika painike

Kasvojen heleytys

Nopea kasvojen heleytyshoito vaikka viikottaiseksi rutiiniksi tai ennen juhlaa.

Aika: 30min
Hinta: 48€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, decollete-hartiahieronta ja loppuvoiteet

Varaa aika painike

Kasvojen Peruspuhdistus

Peruspuhdistus epäpuhtaalle iholle. Sopii hyvin nuorelle iholle, jossa paljon epäpuhtauksia.

Aika: 50min
Hinta: 63€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, loppuvoiteet

Varaa aika painike

Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta on uudenaikaisin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas, mutta hellävarainen tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Tällä hoidolla ihostasi tulee samettisen pehmeä sekä vastaanottavainen tehokkaille hoitotuotteille!

Tärkeimmät hoitovaikutukset:
- Kuolleiden ihosolujen ja epäpuhtauksien poistaminen
- Ihon ikääntymismerkkien silottaminen, auringon vaurioittaman ihon uudistaminen
- Ihon värimuutosten tasoittaminen (mm. pigmenttimuutosten vaalentaminen)
- Aknearpien ja pinnallisten arpien häivyttäminen
- Komedojen poisto
- Ihon rasvaisuuden vähentäminen
- Ihon kiinteyttäminen

Aika: 60min
Hinta: 78€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, timanttihionta (mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio ja hoitovoiteet.

Varaa aika painike

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ja tehokas vaihtoehto mekaaniseen ihon puhdistukseen. Sopii erityisen hyvin tukkoiselle ja öljyiselle iholle, jossa paljon pieniä epäpuhtauksia. Puhdas lopputulos ihoa ärsyttämättä.

Tärkeimmät hoitovaikutukset:
- Kirkas ja puhdas iho
- Poistaa ihon epäpuhtaudet hellävaraisesti
- Tasoittaa ryppyjä ja tekee ihosta nuorekkaamman ja kiinteämmän
- Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
- Nopeuttaa ravintoaineiden imeytymistä
- Hehkeyttää ihoa

Aika: 60min
Hinta: 78€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, höyrytys, ultraäänipuhdistus (mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio ja hoitovoiteet.

Varaa aika painike

Cliniccare Kemiallinen Kuorinta

Jo yksi kuorintahoito tekee ihostasi hehkuvamman, elivoimaisemman ja vastaanottavaisemman hoitotuotteille. Koska hoito kuorii ja uusii tehokkaasti ihon pintaa, voidaan tätä hoitoa tehdä vain syksyisin ja talvisin. Sarjahoitona hyviä tuloksia ongelmatapauksiin (esim. akne, rosaccea/ruusufinni ja pigmenttimuutokset) yhdessä Cliniccare kotihoitotuotteiden kanssa!

Hoidossa valitaan ihotyypin mukainen kemiallinen kuorinta sekä naamio:
- Cliniccare Pure Peel on tulehduksia ehkäisevä kemiallinen kuorinta herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle.
- Cliniccare Glow Peel on kemiallinen kuorinta, joka häivyttää ikääntymisestä aiheutuneita pigmenttivirheitä, heleyttää ja nuorentaa ihoa.
- Cliniccare Refresh Peel on kemiallinen kuorinta, joka elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Aika: 45min
Hinta: 78€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, naamio ja hoitovoiteet.

Varaa aika painike

Hydra Peel

Tervettä hehkua iholle trendikkäällä HydraPeel ihonpuhdistuksella!

HydraPeel – ihonhoitolaite poistaa epäpuhtaudet, talin, kuolleen ihosolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Samalla HydraPeel hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa, sulkevat huokosia ja kirkastavat pigmenttimuutoksia. Iholle tulee välittömästi trendikäs Glow- hehku.

HydraPeel-laite käyttää pyörre-imutekniikkaa spiraalin muotoisen kuorintakärjen avulla. Hoitopäässä yhdistyy imu sekä seerumeiden syöttö iholle samanaikaisesti, joka mahdollistaa hellävaraisesti epäpuhtauksien ja kuolleiden ihosolujen poiston.

HydraPeel- hoidossa on kolme vaihetta:

1. Puhdistaa ja kuorii
Pintakäsittelyvaihe, kun iho kuoritaan. Kuoriminen on prosessi, jossa poistetaan kuolleita ihosoluja ihon pintakerroksesta HydraPeel-kärjen ja maitohappoa sisältävän seerumin avulla. Maitohappo on hellävaraisesti kuoriva alfahydroksihappo (AHA). Se poistaa vanhoja ihosoluja, stimuloi solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintajuonteita sekä lisää ihon kosteuspitoisuutta. Ihosta tulee pehmeämpi ja kokonaisvaltaisesti raikkaampi sekä ravinteet imeytyvät paremmin ihoon tämän kuorintavaiheen jälkeen.

2. Hellävarainen ihonpuhdistus
Tämä vaihe puhdistaa huokoset ja karvatupet imemällä mustapäitä, epäpuhtauksia ja talia. Tässä vaiheessa käytettävä seerumi sisältää Salisyylihappoa, joka on rasvaliukoinen betahydroksihappo (BHA). Salisyylihappo on epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sopiva ihoa kuoriva ja talia liuottava aine, joka auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina.

3. Kosteutus ja suojaus
Hoito päättyy kosteuttavan tehoseerumin imeyttämiseen kasvoille. Seerumi sisältää fermentoitua EGF- ja Galactomyces-uutetta sekä tehokkaita peptidejä. Nämä kirkastavat ihoa, ehkäisevät ikääntymisen merkkejä, rauhoittavat ärtynyttä ja stressaantunutta ihoa sekä ehkäisevät esimerkiksi auringon, ympäristön haittavaikutusten ja elintapojen aiheuttamia ihovaurioita. Galactomyces on yksi suosituimmista ikääntymisen merkkejä ehkäisevistä ainesosista aasialaisessa ihonhoidossa. Tämä hoito sopii vaikka ennen juhlia valmistamaan ihon meikkiä varten tai voit tulla vaikka lounastauollasi sillä tuloksena on raikas ja puhdas iho, sulkeutuneet huokoset sekä ihana Glow-hehku.

HydraPeel sopii kaikille ihotyypeille, mutta sinun tulee välttää HydraPeel-hoitoa, jos sinulla on aktiivinen ihottuma, auringonpolttama tai aktiivinen kohtalainen tai vaikea akne tai ruusufinni tai olet raskaana. Suosittelemme, että lopetat reseptivoiteiden käytön muutamaksi päiväksi ennen hoitoa ärsytyksen välttämiseksi. Koska hoidossa käytämme mietoja happoja, niin aurinkosuoja on välttämätön hoidon jälkeen käytettäväksi.

Aika: 60min
Hinta: 83€
Tuotesarja: Cliniccare+Hydra Peel -hoitoseerumit
Sisältää: Alkupuhdistus, Hydra Peel laitteella kuorinta, ihonpuhdistus sekä hoitava seerumi ja  hoitovoiteet lopuksi.

Varaa aika painike

Rentouttava kosteutushoito

Tehokasta kosteutusta kuivalle iholle sekä rentouttavaa hierontaa.

Aika: 60min
Hinta: 78€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, decollete-hartia-kasvohieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Varaa aika painike

Täydellinen Kasvohoito

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihonpuhdistuksella, ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä sekä rentouttavalla hieronnalla.

Aika: 105min
Hinta: 123€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, ripsien ja kulmien värjäys, laitehoito: timanttimikrohionta tai ultraäänipuhdistus, hartia-kasvohieronta, naamio.

Varaa aika painike

Cliniccare Karboksiterapia

Karboksiterapia on tehokkaasti nuorentava hiilidioksidi-infuusio. Hoidossa kuljetetaan hiilidioksidia ihon pinnan alle erikoisnaamion avulla, johon kehomme reagoi tehostamalla verenkiertoa ja kasvutekijöitä. Ravintoaineiden ja hapen kulku käsiteltävällä alueella lisääntyy, lymfaattinen kiero ja verenkierto paranee. Uusia soluja alkaa muodostumaan, kollageenin ja elastiinin tuotanto aktivoituu, iho silottuu ja kirkastuu.

Ihon happipitoisuus laskee 25% 30v. ja 50% yli 50v. Kun iho ei saa happea riittävästi sen toiminta häiriintyy ja iho alkaa vanheta.

Tällä hoidolla pystytään vähentämään juonteiden syvyyttä, häivyttämään aknearpia, poistamaan silmänympärysihon tummuutta sekä tasoittamaan epidermiksen pintaryppyjä ilman toipumisaikaa.

Tuloksia jo ensimmäisellä hoidolla. Suositeltavaa on kuitenkin ottaa 4 kerran sarjahoito, jolla saavutetaan pitkäkestoisempia ja syvempivaikutteisempia tuloksia.

Sarjahoito:
3-4 kertaa -5%
5-6 kertaa 10%

Aika: 50min
Hinta: 98€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, karboksiterapianaamio, decollete-hartiahieronta ja hoitovoiteet. 

Varaa aika painike

Cliniccare Mikroneulaus

Mikroneulauksella ihoon tehdään tuhansia mikroskooppisia kanavia, joiden reittiä pitkin seerumit imeytyvät ihoon jopa 1000 kertaa paremmin. Neulojen tekemät mikroärsykkeet laukaisevat ihon oman korjausmekanismin, jossa iho uusiutuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti; ihon kollageenin ja elastiinin muodostus tehostuu, ihoon syntyy uusia ihosoluja, verenkierto lisääntyy. Ensimmäiset näkyvät merkit ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta ovat nähtävissä 2-6 viikkoa hoidon aloittamisen jälkeen ja prosessi ihossa jatkuu seuraavien kuukausien ajan. Mikroneulaus sopii erittäin hyvin ikääntyvälle ja valovanhentuneelle iholle, juonteille, pigmenttimuutoksille, akne-arville sekä paksulle ja elottomalle iholle. Tehokkaana sarjahoitona 4-6 viikon välein! Tämän hoidon jälkeen kotihoitotuotteiden täytyy olla neulauksen jälkeen iholle sopivat (ei luonnonkosmetiikkaa). Vahvana suosituksena turvalliset ja hoitoa tukevat tehokkaat Cliniccaren tuotteet kotihoitoon!

Aika: 60min
Hinta: 129€
Tuotesarja: Cliniccare
Sisältää: Alkupuhdistus, kevyt happokuorinta, mikroneulaus laitteella neulallisella hoitopäällä ihotyypin mukaisen hoitoseerumin kanssa, naamio ja hoitovoiteet.

+Lisäpalveluna mikroneulaus 20€/alue:
- Kaula
- Decollete
- Kämmenselät

Sarjahoito:
3-4 kertaa -5%
5-6 kertaa -10%

Varaa aika painike

Mesoskinline Microlifting

Ei-invasiivinen neulaton mesoterapia on erityisesti suunniteltu ikääntymisen ehkäisemiseksi. Tämä hoito puhdistaa ja kuorii, kosteuttaa ja suojaa. Hoito vähentää ja siloittaa juonteita, pienentää ihonhuokosia. Se vahvistaa ja ravitsee sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito tasapainottaa talin eritystä sekä lisää pintaverenkiertoa. Tulokset nähtävissä jopa yhden hoitokerran jälkeen.

Ei vaadi jälkihoitoa. Iho heleytyy välittömästi. Myös nuorelle iholle oma Fresh Vitamin seerumi, joka suojaa ja kosteuttaa.

Suosittelen parhaan lopputuloksen saamiseksi yhdistämään tähän myös kaula/decolletee alueen hoidon omalla seerumillaan lisäpalveluna!

Aika: 1h 30min
Hinta: 149€
Tuotesarja: Mesoskinline
Sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, neulaton mesoterapia tarpeen mukaisella seerumilla, erikoisnaamio, decollete-hartiahieronta sekä hoitovoiteet.

+Lisäpalveluna mm.:
- Microlifting käsittely kaula ja decollete alueelle omalla hoitoseerumilla 40€
- Tehostettu neulaus esim. arville, juonteille tai pigmenttimuutoksille 25€

Sarjahoito:
3-4 kertaa -5%
5-6 kertaa -10%

Varaa aika painike

PRX-T33 Biorevitalisaatio

Haluaisitko sileämmän, kuulaamman ja napakamman ihon helposti ja nopeasti ilman toipumisaikaa?

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja. PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

Hoitokokonaisuuteen kuuluvat omat kotihoitotuotteet varmistavat hoidon tehokkaan onnistumisen pitäen ihon pH:n optimaalisella tasolla, tehokkaasti kosteuttavat ja ravitsevat ihoa, korjaavat ihon omaa suojabarrieria, estävät kosteuden haihtumisen ihosta sekä rauhoittavat ihoa.

PRX-T33 hoitoindikaatiot
• Rypyt ja juonteet
• Kuiva iho
• Veltostunut iho
• Pigmenttimuutokset
• Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
• Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
• Venymä- ja leikkausarvet
• Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

PRX-T33 hyödyt:
• Neulaton ja kivuton hoitomuoto
• Ei ”frostingia” eikä toipumisaikaa
• Nopea hoito, vain 30 minuuttia
• Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
• Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
• Patentoitu koostumus TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo
• CE-merkitty lääkinnällinen laite

Kasvo+kaula tai decollete hoitokokonaisuus sisältää:
• 4 x PRX-T33 hoitokäsittelyä kasvo+kaula tai decollete alueelle käytettynä 2ml hoitoliuosta. HUOM: Hoidot suoritetaan viikon välein!
• Kotihoitotuotteet: WiQo Soothing Cream ja Fluid

Kasvo+kaula tai decollete hoitokokonaisuuden hinta:
Hoidot -5%: 4 x (140€-5%)= 532€
Kotihoitotuotteet -25%: 2 x (96€-25%)= 144€
Yhteensä: 532€+144€= 676€

+Lahjaksi: 1 x Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu (arvo 35€)

Kasvo+kaula+decollete hoitokokonaisuus sisältää:
• 4 x PRX-T33 hoitokäsittelyä kasvo+kaula+decollete alueelle käytettynä 4ml hoitoliuosta. HUOM: Hoidot suoritetaan viikon välein!
• Kotihoitotuotteet: WiQo Soothing Cream ja Fluid

Kasvo+kaula+decollete hoitokokonaisuuden hinta:
Hoidot -5%: 4 x (190€-5%)= 722€
Kotihoitotuotteet -25%: 2 x (96€-25%)= 144€
Yhteensä: 722€+144€= 866€

+Lahjaksi: 1 x Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu (arvo 35€)

Osamaksumahdollisuus 4. erässä hoidon yhteydessä.

Ylläpitohoito 140€ 1-3 kk välein.

Tuotesarja: WiQo Med PRX-T33
Yksi hoitokäsittely sisältää: Alkupuhdistus, P solution ihoa valmistava puhdistusneste, PRX-T33 hoitoliuoksen levitys erikoishierontatekniikalla ja hoitovoide.

Varaa aika painike

KESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentoinnit

Amiea pigmentoinnit orgaanisia värejä käyttäen:
- Kulmien mikropigmentointi nanokarvatekniikalla 350€ (Vahvistus 1-3 vuotta 250€)
  + shading varjostus 40€
- Silmien yläluomen rajaus 350€ (Vahvistus 1-3 vuotta 250€)
  + alaluomen kevyt rajaus 40€
- Huulien rajaus ja häivitys 390€ (Vahvistus 1-3 vuotta 290€)

Hintaan sisältyy vahvistuskäynti 4-8viikon sisällä ja maksu suoritetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä käynnillä.

Varaa aika painike

KÄDET JA KYNNET

Pikamanikyyri

Nopea käsien siistimishoito.

Aika: 30min
Hinta: 43€
Sisältää: Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus tai kynnen kiillotus ja hoitovoide

Varaa aika painike

Kämmenselkien pigmenttimuutosten hoito

Cliniccare Kemiallinen kuorintahoito kämmenselkien pigmenttimuutosten hoitoon.

Sarjahoito alennus:
3-4 kerran sarjahoito -5%
5-6 kerran sarjahoito -10%

Aika: 30min
Hinta: 43€
Sisältää: Alkupuhdistus, kemiallinen kuorintahoito paikallisesti pigmenttimuutoksille ja hoitovoide

Varaa aika painike

Geelilakkaus

UV-kovetteinen geelilakkaus luonnonkynnelle sormiin. Sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon.

Hinta:
- Uusi: Geelilakkaus yhdellä värillä 48€
- Huolto: Geelilakkaus yhdellä värillä 58€
- Poisto 38€

+ Lisäpalveluna saatavilla mm. ranskalainen lakkaus ja koristelut

Varaa aika painike

Rakennekynnet

UV-kovetteiset rakennekynnet geelillä tai akryyligeelillä tehtynä.

Hinta:
- Uusi: Rakennekynnet omalle kynnelle, natural 93€
- Uusi: Rakennekynnet lisäpituudella, natural 113€
- Huolto: Rakennekynnet, natural 83€
- Poisto 48€

+ Lisäpalveluna saatavilla mm. ranskalainen lakkaus ja koristelut

Varaa aika painike

RIPSET JA KULMAT

Kestovärjäys

Kestovärjäykset tuovat helposti ilmettä ja väriä kasvoille sekä siistin ja huolitellun ilmeen. Pysyvyys karvassa karvan laadusta riippuen 3-6 viikkoa. Kulmien siistiminen pinseteillä tai lämminvahalla.

Hinta: 
- Ripsien tai kulmien värjäys+kulmien muotoilu 28€
- Ripsien ja kulmien värjäys+kulmien muotoilu 38€

Varaa aika painike

Hennavärjäys

Kun koet, että normaali kestoväri ei pysy kulmissasi tai kulmakarvasi ovat harvat, niin kokeile hennavärjäystä!

Kulmien hennavärjäys tuo helposti ilmettä ja väriä kasvoille sekä siistin ja huolitellun ilmeen. Hennaväri on tavallista kestoväriä hellävaraisempi ja sen etuna on värin hyvä kiinnittyminen ihoon. Pysyvyys ihossa 7-14 päivää ja karvassa karvan laadusta riippuen 4-8 viikkoa. Kulmien siistiminen pinseteillä tai lämminvahalla. Ripsien värjäys normaalisti kestovärillä.

Hinta: 
- Kulmien hennavärjäys ja kulmien muotoilu 43€
- Kulmien hennavärjäys ja kulmien muotoilu+ripsien värjäys 53€

Varaa aika painike

MUUT KATEGORIAT

Magneettiripsien käyttöopastus

Opastan sinut kädestä pitäen magneettiripsien oikeaoppiseen käyttöön. Valitaan juuri sinun tarpeisiin sopiva ripsimalli (ripsien hinta veloitetaan lisäksi), jolla pääset heti harjoittelemaan käyttöä ja etsimme sinulle sopivimman tekniikan.

Hinta: 29€

Varaa aika painike

Konsultaatioaika

Ilmainen konsultaatioaika, jolloin voidaan suunnitella:
- Sopivaa hoitoa kasvoillesi
- Pigmentointien tekoa
- Hyaluron Pen- neulattoman täyteainehoidon tekoa

Tarkastamme nykytilanteen, keskustelemme mahdollisista vaihtoehdoista ja teemme hoitosuunnitelman.

Aika: 15min
Hinta: Ilmainen

Varaa aika painike

Henkilökohtainen ostosaika myymälään

Tällä varatulla ajalla pääset katsomaan myymälän valikoimaa henkilökohtaisesti. Autan valitsemaan tarpeisiisi sopivat ihonhoitotuotteet tai magneettiripset. Myös lahjakorttien hankintaan valmiiksi varattu aika sopii erinomaisesti!

Aika: 15min
Hinta: Ilmainen

Varaa aika painike

Miraque Shop&Salon

Myymälä ja kauneushoitola Sotkamon keskustassa n. 6km Vuokatista. 

Palvelut

Kasvohoidot
Kestopigmentointi
Hyaluron Pen
Rakennekynnet
Geelilakkaus

Avoinna

Avoinna sopimuksen mukaan!
Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa, otathan yhteyttä!

Yhteystiedot

Miraque Shop&Salon
Kainuuntie 26 C
88600 Sotkamo
p. 044 - 978 1926
kauneushoitola(a)miraque.fi
Facebook Vector Icon    ig logo
Varaa aika painike